,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Богатата фантазия и любовта към детайла на артиста са трудни за заснемане, но част от фотосите от невероятните аранжировки и декорации на магазин „Лале”, които ще ви представя, ще ви впечатлят определено.

Comment

Коркът тази година успя да вдъхнови много интериорни дизайнери.  Да, този интересен материал влиза в дома ни, за да внесе топлина, уют и оригинални решения за нашите мебели.

Comment

Изискана обстановка, стил в сърцето на индустриалната зона в кв. Победа, кухня на ниво... Едва ли някой би си помислил, че подобно описание се отнася за автомивка. Да, става въпрос за автомивки "Джани".

Comment

Модна къща "Диор" винаги ни е вдъхновявала не само с безупречните си линии, но и с декорите на сцените, на които се провеждат дефилетата. И докато тръпнем днес в очакване за поредния парад на лукса, красотата и изяществото, организиран от модния гигант по време на Седмицата на модата в Париж, представям няколко фотоса от величествените прет-а-портета на  Джон Галиано. Куполи, легла от облаци, пищност, вдъхновена от природата са само част от декора, отразяващ гениалността на "Диор".

Comment

Мнозина дизайнери и мебелисти ще ме критикуват, че модата с палети в интериора се изтърка през последните години. Не мисля, че е съвсем така. Да създадеш мебели от палети се изисква много въображение, умения и малко финансови средства. А резултатите могат да бъдат ослепителни. Подбрала съм 25 фотоса на обзавеждане с палети, които спират дъха ми. Снимките са от фейсбук страницата - Reciclar es crear (por un mundo mejor)

Comment

Продължавам да твърдя, че най-великият интериорен дизайнер е природата. Предлагам ви 22 уникални идеи как да вкараме дървото в нашия дом за повече уют и стил. Снимките са на сайта Amellye.com. Можете да бъдете сигурни, че модата на естествените материали е непреходна и винаги ще бъдете с една крачка напред пред другите, стига да имате богато въображение. 

Comment

Страница 1 от 2

Free Joomla! template by Age Themes