,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Сега е моментът всички обитатели на морското дъно да се разходят по ноктите ни, наред с грациозните фламинго и всички други закачливи акценти като котви, палми и райета, които не нашепват, а направо крещят „лятото е тук, да му се насладим“.

Comment

 

На карнавал без карнавален грим?! Немислимо! Карнавалите са онези смели партита, на които ние се преобразяваме напълно и запомняме всяка една секунда, защото сме успели напълно да избягаме от сивотата на ежедневието. Ако се случи да пътувате до Бразилия в началото на март, не можете да пропуснете най-големия карнавал в света в Рио де Жанейро.

Comment

 

 

Бюти салон “ЖУРАВЛИ” е точно такъв, за какъвто винаги сте мечтали – място, в което получавате специално внимание, индивидуална грижа и много усмивки. В сърцето на бургаския ж.к. „Лазур”, на ул. Велико Търново 14А, ще ви посрещне усмихнатият екип от професионалисти.

Comment

„Мазната кожа” е бич не само за тийнейджърите, но и за по-възрастните дами, също и за силния пол. Успешно й третиране е трудоемка работа и изисква постоянно обгрижване, за да не заслепите (уви, не от чар и обаяние) околните от лъщящия изглед на вашето лице.

Comment

Професионалният гримьор на световната френска марка за красота L'Oreal Paris ще консултира и гримира безплатно всички желаещи клиенти на аптека „ФармаСтор” на ул. "Александровска" 53 всеки петък през месец август. Часовете, през които можете да се възползвате от ексклузивната промоция, са от 10.30 до 14.30 часа и от 15.00 до 19.00 часа. В деня на откриването на 18 юли т.г. на „ФармаСтор” на ул. "Александровска" 53 грим сесиите предизвикаха истински фурор сред клиенти и гости на аптеката. 

Comment

 

Световноизвестната биокозметика ALISSA BEAUTE вече е в страната, с уникални продукти за подмладяване, стягане, разкрасяване и лечение на проблемна кожа. Сега марката - фаворит в цяла Европа може да бъде предложена, при това на достъпни цени, на родния пазар за професионалистите. А Бургас отново е първия град, избран от фирмата представител на ALISSA BEAUTE за България за представяне на козметичните „бижута“, които правят чудеса с кожата на жените във всяка възраст. 

Comment

 

Единственият у нас спа център с халогенератори и солни стаи привлича хора от цялата страна в Бургас. Център за подобряване на здравето „Халомедика“ предлага иновативни и изключително ефективни услуги, които освен разкрасителен, терапевтичен и релаксиращ ефект, оказват мощно въздействие върху имунитета. Една от най-търсените услуги на "Халомедика" е терапията в солните стаи. 

Comment

Страница 1 от 3

Free Joomla! template by Age Themes