,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Тайните на Клеопатра оживяват в Поморие

 

 

 

 Египетската владетелка Клеопатра е една от най-красивите жени, останали в историята, а името й все още е еталон за чар и съблазън. За нейните малки хитрини да поддържа кожата си млада, а вида си – безупречен са изписани безброй редове, но малцина са успели да пренесат древните технологии в наши дни.

 

Египетската царица се славела с безупречна кожа на тялото. И това не се дължало само на ваните с мляко и розови листенца. Нейните слуги обтривали кожата на тялото й с пилинг от морска сол и сметана. Същият резултат може да бъде постигнат в балнеохотел „Поморие”, споделят жени, останали впечатлени от въздействието на уникалния египетски масаж.

Те разказват, че процедурата се извършва в Египетската баня, която пресъздава атмосферата на древен Египет. След като са се изпотили в парната баня, дамите лягат върху затоплена плоча. Върху тялото им се нанася слой кал от Поморийското езеро и се включва соларна лампа. След като лечебните свойства на калта подействат, тялото се измива със солена минерална вода, ексфолира се и се насища с минерали. Процедурата завършва с лек релаксиращ масаж, а подложилите се на това удоволствие споделят, че са се почувствали като истински царици.

 

Free Joomla! template by Age Themes