,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Златка Димитрова във вълнуваща разходка по пътя към красотата! Преряза лентата на Златна рибка в Бургас

 

Цветя, много усмивки и щастливи клиенти белязаха първите мигове на откриването на най-новото бижу в Бургас -  бюти магазина Златна рибка на улица «Гладстон» 21. Лъчезарната и красива Златка Димитрова преряза лентата и пое вълнуваща разходка по пътя към красотата заедно с десетките бургазлии, дошли на дебюта на бранда в морския град. 

 

Златна рибка е любима дестинация и място, на което всеки клиент се чувства добре.

Зад гърба на бранда стои голям екип от професионалисти, които дават всичко от себе си, за да покажат пътя към красотата и да накарат клиентите да се чувстват добре всеки ден. Следят всички новости, тенденции и се развиват постоянно. 

Златна рибка съществува от 2007 година и към днешна дата се гордее с хилядите си почитатели и лоялни клиенти. 

В тяхното портфолио ще откриете най-добрите марки професионални продукти за коса на световния пазар - Macadamia Professional, Alterna, Kerastase, Lakme, L`Oreal, O`Right, Philip Kingsley и др.

Всеки един продукт, който виждате в сайта им, вече и в магазина в Бурга, е напълно оригинален.

 

Тук се обръща особено голямо внимание е срока на годност. Той се държи под строг контрол и се следи постоянно. В Златна рибка няма застояли продукти, защото всеки месец получават нова стока, а количествата, които поддържа се изчерпват бързо, а понякога, дори по-бързо, отколкото очакват.

 

 

Free Joomla! template by Age Themes