,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Хора от цяла България идват в Бургас за солния спа център 

 

Единственият у нас спа център с халогенератори и солни стаи привлича хора от цялата страна в Бургас. Център за подобряване на здравето „Халомедика“ предлага иновативни и изключително ефективни услуги, които освен разкрасителен, терапевтичен и релаксиращ ефект, оказват мощно въздействие върху имунитета. Една от най-търсените услуги на "Халомедика" е терапията в солните стаи. 

 

Въздействието от разпрашване, чрез халогенератор на ситни частици алпийска сол, в специално декорираните топли стаи, наподобяващи солни пещери, оказва силно лечебен ефект при простуди, болести на горни и долни дихателни пътища, алергии, кожни заболявания, при хора преминали през тежки бронхити и пневмонии и др.  Освен, че процедурите действат успешно, те са напълно безвредни дори за бебета. Терапиите обаче могат да бъдат ползвани и за детоксикация, превантивно за укрепване на здравето, при депресивни състояния, при акне или за подмладяване на кожата. Услугата се предлага само в Бургас, но спестява десетки лечебни процедури или престой в специализирани санаториуми в планините. 

"Халомедика" предлага и солна сауна. След нея кожата на лице и тяло изглежда като след терапия за красота. Ефектът от солната сауна е с една идея по-добър от стандартната и допълва действието на солните стаи. 

За да затвори напълно кръга от модерни и ефективни процедури, екипът на "Халомедика" предлага още една супер услуга, която вече е хит по света - солна терапия в кабина за плаване. Флотацията, обогатена с епсомови соли помага при мускулни и костни проблеми, сърдечно-съдови заболявания, стрес, депресия, проблеми със съня, изтощение и болки. Успоредно с това само 60 мин. в капсулата за плаване се равнява на 4 часа здрав сън и 100% изчистване от стреса, чрез пълно възстановяване от напрежението и за тялото и за мозъка.

Всичко това, както и разнообразните масажи от специалистите, превръща "Халомедика" в Бургас в притегателен Център за подобряване на здравето за хора от цяла България. 

 

Free Joomla! template by Age Themes