,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

ALISSA BEAUTE – професионалната био козметика N1 в Италия вече е у нас! 

 

Световноизвестната биокозметика ALISSA BEAUTE вече е в страната, с уникални продукти за подмладяване, стягане, разкрасяване и лечение на проблемна кожа. Сега марката - фаворит в цяла Европа може да бъде предложена, при това на достъпни цени, на родния пазар за професионалистите. А Бургас отново е първия град, избран от фирмата представител на ALISSA BEAUTE за България за представяне на козметичните „бижута“, които правят чудеса с кожата на жените във всяка възраст. 

 

Въпреки, че у нас марката все още не е известна, само за няколко години се превърна в тотален хит в Европа и застана на първо място в столицата на модата – Милано като най-предпочитан продукт за италианките и най-търсена марка от козметичните студиа. Всеки професионалист-козметик може да бъде уверен при работа със своите клиенти с ALISSA BEAUTE.  Причината, е че продуктите са безвредни. Те са без парабени, без минерални масла, без оцветители и тежки силикони, без сулфати и притежават най-високия клас европейски сертификати за качество. Формулите й се отличават по използваните в тях балансирани рецепти и уникални съставки от изцяло натурални масла и активни съставки с приложена иновативна технология. 

Марката има ясна политика – продукти, които не съдържат вещества, дразнещи кожата, но със силна концентрация на съставки от природата, достъпни единствено в професионалните салони за красота.

ALISSA BEAUTE е професионална козметика, насочена, както към лечението на проблемната кожа, така и към дамите над 40 години.

 

Free Joomla! template by Age Themes