,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Грижа за мазна кожа и акне на ТОП цени в аптеки "ФармаСтор" 

„Мазната кожа” е бич не само за тийнейджърите, но и за по-възрастните дами, също и за силния пол. Успешно й третиране е трудоемка работа и изисква постоянно обгрижване, за да не заслепите (уви, не от чар и обаяние) околните от лъщящия изглед на вашето лице.

 

Заедно с това състояние ръка за ръка вървят и черните точки, а много често кожата може да премине от мазна в суха в зависимост от сезонните климатични условия. Както повечето кожни драми и омазняването редовно бива причинено от хормонален дисбаланс, а също и от по-агресивното ексфолиране и почистване.

Несъмнено важни са и продуктите, които използваме за ежедневното почистване на лицето. Една от водещите вериги аптеки „ФармаСтор”, която вече има и два обекта в Бургас – на ул. „Александровска” 53 и бул. „Демокрация” 104, предложи хитови продукти на едни от най-известните марки за дермо козметика на промоционални цени, достъпни за всеки.

Изборът на продукт е труден, но за сметка на това в обекта на ул. „Александровска” 53 всеки ден можете да се срещнете с консултанти на определени фирми за медицинска козметика, които ще ви дадат в съвети за вашата кожа. Всеки месец има и безплатен дермоанализ, чрез който ще разберете какъв тип е вашата кожа.

 

И все пак изборът е личен, аз вече се възползвах от добрите цени на някои марки, можете да се възползвате и вие.

 

Free Joomla! template by Age Themes