,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Коприненият топ наистина може да бъде истинско спасение в летните жеги. Да, може би не можем да говорим за тренд или някаква гигантска световна тенденция, но няма как да не отбележим присъствието му от няколко сезона. Той успява да се вмъкне дори и в зимните дни, когато го носим на парти или официални вечери. Цветовете са безкрайно много, вариантите също, но истината е, че понякога е по-добре да се придържаме към по-класическите му варианти като черно и бяло, например. През лятото, разбира се, имаме възможността да експериментираме повече и да си позволим не само тънки презрамки, но и гол гръб.

Comment

 

През есен/зима 2017 страстта към кожените шлифери обхваща всички модни столици, и най-вече Париж. Дизайнерите ги представят в най-различни вариации: с блясък (Stella McCartney), с остри рамене (Mugler), от износена лачена кожа (Balenciaga) или овърсайз размер, с гарнитура от отделни цветни нишки (Alexander McQueen).

Comment

Пролетно зелено бе официално обявено за цвета на 2017 г. Големи модни марки като Lacoste, Michael Kors, Emilio Pucci и Balenciaga заложиха именно на него за дрехите от пролетно-летните си колекции. Освен че носи много оптимизъм, настроение и заряд, този нюанс се комбинира перфектно и с други два актуални за този сезон цветове – морско синьо и жълто.

Comment

Експериментирай, колкото повече, толкова повече. Това се отнася за модата в бижутата през лято 2017 година. Ако 2016 бе белязана нашумелите в 80-те тесни около врата колиета – чокъри, то през настоящия сезон правила няма. Дизайнерите на световните подиуми показаха много въображение и най-вече обем.

Comment

  

Пълен хаос от стилове и стресиращи на пръв поглед комбинации от материи и цветове.  И тази година улиците на Париж бяха препълнени с модни икони, фешън дивите, блогъри, редактори, дизайнери, дръзнали да експериментират с абсолютно всичко. Именно затова стрийт стайл визиите, които съпровождат ревютата по време на Седмицата на модата в Париж, са си цяло отделно събитие, предизвикващо немалко шум.

Comment

Страница 1 от 4

Free Joomla! template by Age Themes