,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

 

През есен/зима 2017 страстта към кожените шлифери обхваща всички модни столици, и най-вече Париж. Дизайнерите ги представят в най-различни вариации: с блясък (Stella McCartney), с остри рамене (Mugler), от износена лачена кожа (Balenciaga) или овърсайз размер, с гарнитура от отделни цветни нишки (Alexander McQueen).

Comment

Пролетно зелено бе официално обявено за цвета на 2017 г. Големи модни марки като Lacoste, Michael Kors, Emilio Pucci и Balenciaga заложиха именно на него за дрехите от пролетно-летните си колекции. Освен че носи много оптимизъм, настроение и заряд, този нюанс се комбинира перфектно и с други два актуални за този сезон цветове – морско синьо и жълто.

Comment

Експериментирай, колкото повече, толкова повече. Това се отнася за модата в бижутата през лято 2017 година. Ако 2016 бе белязана нашумелите в 80-те тесни около врата колиета – чокъри, то през настоящия сезон правила няма. Дизайнерите на световните подиуми показаха много въображение и най-вече обем.

Comment

  

Пълен хаос от стилове и стресиращи на пръв поглед комбинации от материи и цветове.  И тази година улиците на Париж бяха препълнени с модни икони, фешън дивите, блогъри, редактори, дизайнери, дръзнали да експериментират с абсолютно всичко. Именно затова стрийт стайл визиите, които съпровождат ревютата по време на Седмицата на модата в Париж, са си цяло отделно събитие, предизвикващо немалко шум.

Comment

 

Няма как да не споделя радостта си, че палтото с косъм и този сезон е предпочитано от мнозина.  Седмиците на модата затвърдиха отново този дамски фетиш като задължителен елемент в гардероба ни. Цветовете и моделите отново са разнообразни, правило няма, важното е да се чувствате удобно, топло и вдъхновени.  Косъмът завладява също така и аксесоарите, които миналия сезон бяха запазена марка на модна къща Фенди.

Comment

Пищност, лукс, колаборация от стилове, полъх от 80-те изпълниха улиците на Париж по време на Седмицата на модата, докато дизайнерите вече презентират колекциите си пролет-лято 2017. В разгара на едни от най-вълнуващите дни в годината в модната столица, ви представям уловените модни стрийт икони през обектива на Sandra Semburg

Comment

Модните редактори, блогъри и любителите на дамските бижута поставиха акцент върху ОБЕЦИТЕ на Седмицата на модата в Ню Йорк. Обемни, авангардни, висящи, по ухото, от метал, кристали, пвц... всичко е позволено в името на авангардния външен вид. И най-важното - не е задължително обиците да са две, може и една, но да е достатъчно забележима и да ви откроява от тълпата. 

Comment

Страница 1 от 4

Free Joomla! template by Age Themes