,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Аз и моето зелено лято

Пролетно зелено бе официално обявено за цвета на 2017 г. Големи модни марки като Lacoste, Michael Kors, Emilio Pucci и Balenciaga заложиха именно на него за дрехите от пролетно-летните си колекции. Освен че носи много оптимизъм, настроение и заряд, този нюанс се комбинира перфектно и с други два актуални за този сезон цветове – морско синьо и жълто.

Особено е актуален и този сезон цвета каки, както и нюансите му – маслинено зелено и авокадо. Те носят дълбочина и поставят акцент и са перфектни за милитъри и сафари стила, които срещаме в голяма част от колекциите на модните марки за сезона.

Кейл е цветът, символизиращ природата и здравословния начин на живот. Идеален е за връхни дрехи, но също и за поли и рокли. Това зелено създава перфектния бекграунд за останалите интензивни цветове от палитрата на лято 2017. По-хладните му нюанси пък са идеални за вечерни рокли.

Ето и подрани аутфити с любимото за мнозина зелено:

 

Free Joomla! template by Age Themes