,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Лятото на копринения топ

Коприненият топ наистина може да бъде истинско спасение в летните жеги. Да, може би не можем да говорим за тренд или някаква гигантска световна тенденция, но няма как да не отбележим присъствието му от няколко сезона. Той успява да се вмъкне дори и в зимните дни, когато го носим на парти или официални вечери. Цветовете са безкрайно много, вариантите също, но истината е, че понякога е по-добре да се придържаме към по-класическите му варианти като черно и бяло, например. През лятото, разбира се, имаме възможността да експериментираме повече и да си позволим не само тънки презрамки, но и гол гръб.

 

Коприненият топ е изключително приятен на пипане и стои скъпо, луксозно и класно. Добър пример за работно облекло в комбинация със сако. А малко след края на работния ден аутфитът може мигновено да се преобрази в парти такъв, ако добавим висок ток и силен акцент като бижу. През почивните дни съвсем спокойно „подпъхваме“ топа в къси панталонки или тесни джинси. Той е любимо решения и на звездите, които често го носят или със свободно пуснати коси, или прибрани на небрежен кок.

Доста често предложенията включват към себе си и дантелен елемент, който е особено актуален през последната година. Копринените топове пасват перфектно на етажирани бижута с различни дължини, джинси и панталони с висока талия и тесни поли. Те успяват да разкрият по най-красивия възможен начин една от най-сексапилните и в същото време елегантни части от женското тяло – раменете и врата. В летните дни е време да се разкрием малко повече, защото много добре помним всички онези студени и снежни моменти, в които само мечтаехме за лято! За по-консервативните от нас веднага можем да предложим и добра алтернатива – комбинацията със сако или друга връхна дреха като кожено яке е също толкова успешна.

Обичаме начина, по който си кореспондират различните материи. Нежността на коприната е идеален спътник на кожата, да речем. А за по-хладните вечери можем да добавим и нежна кашмирена жилетка или пуловер, небрежно наметнат на раменете. Добавяме елегантен клъч с дръжка, подобна на синджир, а обувките могат да бъдат както кецове, така и сандали или висок ток. Няма значение! Важното е да разкриете раменете си, златната от слънчевите лъчи кожа и да се почувствате като истински принцеси. Защото коприната е скъп и луксозен плат, който има свойството да ни кара да летим малко над земята, където всъщност заслужаваме да бъдем. Нека да си подарим това малко лятно удоволствие… струва си.

Източник: fashioninside.bg 

 

 

Free Joomla! template by Age Themes