Печат на тази страница
Четвъртък, 15 Декември 2016 16:23

Автомивки „Janni” с уникална за Бургас концепция - стил в сърцето на индустриалната зона

Оценете
(0 гласа)

Изискана обстановка, стил в сърцето на индустриалната зона в кв. Победа, кухня на ниво... Едва ли някой би си помислил, че подобно описание се отнася за автомивка. Да, става въпрос за автомивки "Джани".

 Брандът тази година празнува 10-годишен юбилей и благодари на своите лоялни клиенти. Специално за тях и за всички бургазлии и гости на града, новият обект на марката, предлага уникална концепция в сферата на качественото обслужване. Новата автомивка „Janni”, на ул. „Индустриална” № 33 /срещу Затвора/, включва освен безупречна грижа за автомобилите, специални пакетни услуги, но и комплексно обслужване за удобство на всеки клиент. Към автомивката е изградено заведение за бързо хранене, с дизайнерско решение в интериора. Прясната храна в него се приготвя на момента, само с качествени продукти, подбрани лично от собствениците.  Менюто включва свежи салати, гурме бургери,  100% телешко месо, а ароматния хляб се пече на място. Ресторантът към автомивката в кв. „Победа” предлага още и ароматно кафе, над 10 вида чай и фрешове.

Целта на собствениците на „Janni”, е да уважат времето на своите клиенти и да осигурят най-добрата грижа, както за автомобила, така и за самите тях. Ресторантът към автомивката приема и поръчки за домовете. А най-приятното, е че с телефона за резервации за почистване на колата, може да бъде направена и поръчка на храната. Квалифицираният персонал пък след заявка с обаждане, може да вземе колата ви директно от адрес. Телефонът за всичко това е 0895 540 202.

Автомивките на „Janni” станаха предпочитани през годините още с отварянето на първия обект на бранда на бул. „Янко Комитов” №6 /паркинга на „Кауфланд”/. Смесената автомивка в „Славейков” продължава да е сред най-посещаваните не само, заради бързината и доброто обслужване. В нея клиента има възможност в практично изградени клетки, сам да измие автомобила си удобно и лесно, по всяко време на денонощието, с роботи за самообслужване или пък да използва услугите на квалифициран персонал в боксовете. Клиентите могат да заявят и час за автомивката на телефон 0895 540 201.

„За нас е важно клиентите ни да се чувстват добре, да получат най-доброто за своя автомобил, но и за самите тях, без да губят излишно време”, твърдят собствениците на автомивки „Janni”.

Автомивките от бранда "Janni" предлагат освен стандартното почистване на автомобила и по-специални услуги като: Почистване и дезинфекция с пара, полиране, пастиране, пране на тапицерии, премахване на асфалт, смоли и бетон. 

Ето и галерия от снимки, разгръщащи целия блясък на най-новото бижу на веригата:

 {vsig}dizain/avtomivka{/vsig}

Прочетена 2575 пъти