,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

 

На всекиго вече е ясно, че хормоните, особено при жените, играят изключително важна роля при процесите на пълнеене и отслабване. Ако видите, че (очевидно) не сте бременна, не променяте хранителните си навици и се движите както обикновено, и въпреки това дрехите ви стават все по-тесни, вероятно нещо не е наред с хормоните ви. Състоянието е известно като хормонален дисбаланс и колкото и да намалявате храната си, положението ще остане същото.

Comment

 

Известен факт е, че алкохолът влияе на добрия ни външен вид и перфектната ни форма. Редовната му употреба, дори и в малки количества, пречи на отслабването и поддържането на здравословен хранителен режим. Същевременно спиртните напитки провалят позитивния ефект от спортуването и редовните тренировки. За да поддържаме здравословно тегло, изключително важно е да консумираме умерено количество алкохол, и то възможно най-рядко.

Comment

Много често напълняването е свързано с липса на важни за организма вещества, които пречат на метаболизма и бързото изгаряне на мазнини. Диетите не само са вредни, но могат допълнително да усложнят процеса към постигане на идеалните пропорции. И по лошо - да влошат здравословното ни състояние. Храната, която поемаме, не винаги ни набавя нужните съставки. Ще ви предложа хранителни добавки с изпитано високо качество - SOLGAR. Е, при всеки е различно - нужни са консултации със специалист. 

Comment

 

Πpoдyĸтитe нa Fit Spo, които ca фyнĸциoнaлни xpaни и нaпитĸи ca cъздaдeни cпeциaлнo зa xopa, вoдeщи aĸтивeн живoт, вече се предлагат и в аптеки „ФармаСтор” в Бургас. Компанията направи редица ивенти, в които промотира на бургазлии новите веган хапки. Πpoдyĸтитe нa Fit Spo са и философия за хората, които имат забързано ежедневие, но искат да водят здравословен живот. 

Comment

 

Водещи доктори от Селена на откриването на консултативния кабинет в Бургас

Двойките с репродуктивни проблеми от Област Бургас няма да се налага да пътуват за консултация до водещия ин витро център „Селена” в Пловдив, защото от днес вече работи техен консултативен кабинет в Бургас. Специалистите на „Селена” ще преглеждат пациенти на улица „Генерал Гурко” 53 в морския град. В кабинета ще работи и стационарен гинеколог – д-р Веселина Костова, която е специализирала в СБАЛАГ "Селена".

Comment

Няма женя, която да не мечтае за тяло, след което мъжете по улицата да се обръщат. Ако и ти си една от тях и искаш най-накрая любимите ти къси панталонки да стоят като на модел от списание, то прочети следващите редове. Имаш точно един месец преди лятото да е настъпило, в който да моделираш най-женствените извивки на тялото си!

Comment

 

Водещата верига аптеки „ФармаСтор” прави днес своя дебют в Бургас с много изненади и промоции. Първият им обект на бул. „Демокрация” 104 отваря точно в 8 часа и ще обслужва бургазлии и гостите на града до 21 часа. Върху 150 квадратни метра търговска площ клиентите ще могат да открият широк набор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки и храни, широка гама от дермо-козметични брандове, просторен кът с всичко необходимо за мама и бебе, продукти и аксесоари за ежедневна грижа и хигиена, както и не на последно място подбрани марки декоративна козметика.

Comment

 

 

Водеща верига аптеки, с нова за Бургас концепция в търговията на лекарства, хранителни добавки и козметични продукти, навлиза на месния пазар с два обекта през следващите месеци. Една от най-надеждните и перспективни компании на фармацевтичния пазар - „ФармаСтор” заяви инвестиционните си намерения за разширение на мрежата именно в морския град. Първият обект ще бъде открит до броени дни на бул. „Демокрация” 104. Просторната търговска площ от 150 кв. м. с открита визия и модерен интериор,  в комбинация с приветливия и компетентен персонал създават по-приятно усещане за пазаруването в аптека. Клиентите и пациентите ще имат възможността да получат високо качество стоки и услуги на достъпни цени, специално отношение и безплатни консултации от висококвалифицирания екип магистър фармацевти, които ще осигурят добрите практики и стандарти, прилагани в аптеките в Европа и на местна почва.

Comment

 

Ще ви представя един амбициозен млад бургазлия, който миналата година стана републикански шампион на държавното първенство в Пловдив. 18-годишният Иван Данев се състезава в категория до 70 килограма. Той засенчи с възможностите си 11-те си конкуренти от цялата страна и грабна златото. 

Comment

Страница 1 от 2

Free Joomla! template by Age Themes