,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

След като помогна на десетки двойки от Бургас, ин витро клиника „Селена” отвори кабинет в морския град

 

Водещи доктори от Селена на откриването на консултативния кабинет в Бургас

Двойките с репродуктивни проблеми от Област Бургас няма да се налага да пътуват за консултация до водещия ин витро център „Селена” в Пловдив, защото от днес вече работи техен консултативен кабинет в Бургас. Специалистите на „Селена” ще преглеждат пациенти на улица „Генерал Гурко” 53 в морския град. В кабинета ще работи и стационарен гинеколог – д-р Веселина Костова, която е специализирала в СБАЛАГ "Селена".

 

 

„Консултираме и можем да се похвалим с десетки двойки от бургаски регион, които вече са сбъднали мечтата си да бъдат родители при нас. С откриването на кабинет в Бургас искаме максимално да улесним хората, които се нуждаят от нашата помощ”, каза ръководителят на ин витро центъра в болница „Селена” д-р Ангел Ставрев, който пристигна в морския град за събитието.

Много пациенти, които мечтаят за свое дете, се вълнуват от въпроса каква е успеваемостта на ин витро центровете в България. Повечето от тях са готови да изтърпят всякакви трудности, болки и лишения, за да направят още няколко опита ин витро с надеждата, че следващия път ще стане.

Ръководителят на ин витро центъра в болница „Селена” д-р Ангел Ставрев

 

Няма тайна рецепта за успешно изкуствено оплождане, високите резултати са плод на комплексни причини. Ин витро център „Селена” ги е постигнал не само за България, но на европейско и световно ниво, благодарение на това, че са съчетани – екип от отлични професионалисти и високо технологично медицинско оборудване. Над 55% от опитите за изкуствено оплождане завършват с бременност и 42% с раждане на бебе.

Ин витро специалистите на „Селена” непрекъснато обновяват знанията си на различни международни и наши научни форуми, конгреси, симпозиуми. Между професионалистите в ин витрото и пациентите има изключително голямо взаимно човешко доверие. Потърсилите помощ при тях знаят, че гинеколозите дават всичко от себе си, за да им помогнат.

АГ клиника „Селена” разполага с всички съвременни методи за диагностика и лечение на мъжкия и женския стерилитет.

Проф.Благовест Пехливанов  преряза лентата на новия консултативен кабинет в Бургас

Сериозен принос за повишаване успеваемостта на резултатите при ин витро има и използването на лазерна система за микрохирургия на ембриона. Тя подпомага развитието му с целпо - сигурно „излюпване“ при имплантирането. Този метод подобрява успеваемостта при изкуственото оплождане.

 

Важен елемент за пациентите с репродуктивни проблеми в болница „Селена“ е предимплантационното генетично изследване, което се прилага все по-често и води до рязко намаляване на неудачите при ин витро.

Free Joomla! template by Age Themes