,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Добавките SOLGAR - зарядът за активните на деня

Много често напълняването е свързано с липса на важни за организма вещества, които пречат на метаболизма и бързото изгаряне на мазнини. Диетите не само са вредни, но могат допълнително да усложнят процеса към постигане на идеалните пропорции. И по лошо - да влошат здравословното ни състояние. Храната, която поемаме, не винаги ни набавя нужните съставки. Ще ви предложа хранителни добавки с изпитано високо качество - SOLGAR. Е, при всеки е различно - нужни са консултации със специалист. 

 

С настъпването на есента мнозина чувстваме умора и отпадналост, а това ни демотивира да се движим и спортуваме активно. По-сериозно е обаче състоянието на хроничната умора. 

Един от първите симптоми на липса на магнезий е именно хроничната умора, която повечето хора се опитват да преборят с висока консумация на кафе, кола и чай. За съжаление тези възбуждащи напитки повишават нервно-мускулната възбудимост и задълбочават умората.

Магнезият (Mg) е минерал и се съдържа в значителни количества в организма, затова се числи към "макронутриентите". Аз лично съм доволна от добавката с магнезий на SOLGAR. 

А вие можете да се възползвате от богатия асортимент витамини и минерали от марката, качество и добри цени в аптеки "ФармаСтор", които се намират на ул. "Александровска" 53 и бул. "Демокрация" 104 в Бургас. 

Малко повече за фирмата:

Solgar е създадена през 1947г. в Lower Manhattan, САЩ с главна цел производството и разпространението на натурални хранителни добавки с високо качество. Произвеждайки над 450 продукта, представени в над 50 страни и с над 60 – годишно успешно присъствие, името на Solgar се е превърнало в синоним на натуралните хранителни добавки.
От 1947г. Solgar разработва и създава натурални добавки с висока хранителна стойност като определя модела и процеса за производство на хранителни добавки за постигане на един здравословен начин на живот. Ангажиментът на Solgar за безкомпромисно качество и придържане към науката за храненето, я нареждат сред водещите фирми за хранителни добавки в света.

Free Joomla! template by Age Themes