,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Плеймейтката Златка Димитрова: Тренирам всеки ден, без неделя! Клекове, клекове и пак клекове…


 

„Гори! Но не за да светиш, а за да се вталиш!” Със затоплянето на времето тази максима ни завладява все повече. Дилемата ни е къде да изпържим калориите – във фитнеса, с каланетика, пилатес, спилинг или хот йога… Но това само не е достатъчно, трябва воля, постоянство и вяра. Важността на последните три ни ги доказа доста убедително плеймейтката Златка Димитрова, чиито тяло претърпя огромна метаморфоза през последните години, в положителен смисъл. Ето и тайната й, разкрита специално за ЛаМалена:

 

Тренирам всеки ден, без неделя! Клекове, клекове и пак клекове – това е тайната за перфектното дупе. Резултатът е очеваден, няма друго упражнение за мен, което да е толкова ефективно. Другото задължително упражнение е напъди. Така бедрата се оформят и стягат. Тези двете техники са вълшебни, а най-хубавото е, че могат да се правят в домашна обстановка, а не само в залата. Обичам и да плувам, нали съм морско момиче.

Не бива обаче да забравяне храненето. В моето меню присъстват основно салатите, рибата, изварата, белтъците, телешкото, авокадото, което е много полезно за жените. Пия огромно количество вода. Тя чисти мазнините и премахва целулита. За мен спортът е и здраве. Човек се тонизира, чувства се много по-добре след тренировка, енергизиран и зареден с положителни емоции за целия ден.

Повярвайте ми, спортът дава много – воля и дисциплина, затова е хубаво тази култура да се възпитава от ранно детство.

 

 

Free Joomla! template by Age Themes