,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Шампионът Иван Данев съветва последователите на ЛаМалена за супер тяло

 

Ще ви представя един амбициозен млад бургазлия, който миналата година стана републикански шампион на държавното първенство в Пловдив. 18-годишният Иван Данев се състезава в категория до 70 килограма. Той засенчи с възможностите си 11-те си конкуренти от цялата страна и грабна златото. 

 

"Треперех преди да вляза в залата и да започна сериозни тренировки за състезанието, бях много емоционален и готов за много адреналин. Вярвах силно и знаех, че аз съм най-подготвен от всички на сцената и ще си тръгна със златото! Когато дойде времето за награждаване и чух името си на първо място усетих голямо вълнение, загубих представа за времето, всичко наоколо ми се замъгли", сподели преди време пред мен Иван. 

Само преди две седмици мускулестият младеж се класира трети категория опън в Бургас. 

Иван е роден в Бургас, но в момента живее в Свети Влас. От години младият мъж посвещава свободното си време на спорта, занимава се с културизъм и фитнес. Тренирал е и свободна борба, като има много отличия в тази област. 

В момента съм Иван в картотекиран в Българска федерация по културизъм и фитнес с лично тегло 70 кг. 

"Любимото ми хоби е фитнеса и тежките тренировки, обичам да чета много книги, да слушам хубава музика и най-вече да медитирам", споделя още Иван. 

Младежът обича животните, има няколко домашни любимци. 

"За стажът който съм натрупал на тази възраст всеки ден много хора ми се доверяват и получават златни съвети за това как да тренират и да се хранят пълноценно", разказва още той. 

Твоят Фитнес Блог е един от  проектите му, които създава преди две години и половина. 

"Когато вляза в залата и започна с упражненията, чувствам себе си, чувствам как със всеки изминал ден започвам да се приближавам към моята най-голяма мечта, а именно да вярвам ,че един ден ще покоря фитнес средите и ще стъпя на върха!", казва още Иван. 

 

Как се постига супер тяло, особено при мъж, който е поставен на ежедневните предизвикателства от битието на връстниците си. Иван също ще дава съвети за здравословен живот и добра атлетична визия в ЛаМалена. Очаквайте и неговите гледни точки към дисциплината, здравословния начин на живот и идеалната фигура. 

Free Joomla! template by Age Themes