,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

 

При вида на Нейните цветя, всяка душа разцъфтява, сърцето спира за миг пред изяществото, нежността и прецизната им изработка. Представяме ви Лариса Стаматова, творец, чийто ръце моделират полимерната глина до безконечни висоти.

Comment

Неговият стил се промени рязко, но почеркът - не. Прецизен във всеки детайл Цветан Панайотов ни представи новите си бижута от алтернативни и нетрадиционни материали, както и технологии.  Уникален и съвършен, както винаги.

Comment

Авторът на бижутата Panayotov - Handmade Цветан Панайотов е завършил училище по приложни изкуства, специалност „Дърворезба”. По-късно специализира изработка на щрайхови инструменти. Професионалната му обвързаност към дървото и специфично творческо търсене го подтикват да създаде тематична линия бижута – от дърво и смола.

Comment

Ще ви представя творенията на една талантлива бургазлийка – Светлана Паскалева, артист по душа, вълшебница с боите. Техниките, които използва върху стъклото, все още са тайна за мнозина художници. Въображението на Светлана не стихва само с ръчно рисуваните чаши, бутилки, рамки за снимки и вази. Образите, които създава, са неповторими. Повечето от красотите й са поръчки от клиенти за специални поводи.

Светлината преминава през стъклото по различен начин,  когато то е украсено с живописни елементи и предоставя на фантазията желание за творчески устрем. Светлина,стъкло и светлата идея да следвам  всяка уникална поръчка в различна визия и цвят, ме вдъхновява.Бъдете иновативни и различни. Създайте своя бутиков интериор със Светлана Паскалева.

Comment

Модата е едно от нещата, които ти дават самоувереност, а когато си самоуверен, всичко се получава по-лесно. Време е.... Ето го и началото в Бургас... За първи път уникалните еко бижута от рециклирани материали на лейбълът BijouCorner се предлагат вече ежегодно в Арт студио R&M.

Comment

 

Кожени чанти в причудливи форми, оригинални бижута, аксесоари за креативни дами са само малка част от творенията на талантливата дизайнерка Николета Петрова.

Comment

Цветята винаги са били повод за вдъхновение, особено в онези важни дни в живота ни. Сватбеният букет пък е онзи задължителен аксесоар, който всяка бъдеща булка избира с много любов, понякога той даже засенчва роклята й. Направата му изисква много умения, креативност и капка психология, защото освен красивата аранжировка, изборът на цвята оставя онзи аромат, който никога не се забравя. Голяма част от майсторите предпочитат розите, защото те са символ на любов, но букетът може да бъде особено красив и с маргарити, калии, божури и много други цветя, уверете се.

Comment

Бялата риза показа, че е отново must have за сезон есен-зима 2016-17. През Седмицата на модата в Ню Йорк тя отново стана иконичният елемент за добрия стилна мнозина редактори, блогъри и ВИП-ове. Стои безупречно както на ежедневната визия, така и на официалната или делова.

Comment

Страница 1 от 3

Free Joomla! template by Age Themes