,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Уникалните бижута на Тери Чолакова с премиера на Festival Fashion Summer Burgas

Днес ще ви представя още една много талантлива дизайнерка на бижута, която ще участва на тазгодишното издание Festival Fashion Summer Burgas на 14 и 15 юли във Флора Бургас. Терри Чолакова е щастливка, защото работи това, което обича – твори невероятни бижута, които ще можете да видите на Модния фестивал на Бургас. 


„Моето желание е накитите, които сътворявам, да носят чувство на радост, удоволствие, усещане за красота, също като чувството, с което ги създавам”, споделя Тери.
Материалите, които използва са различни: въжета, копринени конци, пясъчни шнурове, естествени камъни, кристали, естествена кожа и др. Бижутата се отличават с богатата цветова гама с преплитащи се етно стилове в съчетание с нейното усещане за естетика, като размерите могат да бъдат и нестандартни.
„Да си жив е нещо грандиозно, ако в основата на всичко, което правим сме заложили Любов! Любовта движи мен!”, казва още Тери. 
А ние я очакваме с голямо нетърпение на 14 и 15 юли!

 

Free Joomla! template by Age Themes