,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

ДВА ФУНДАМЕНТАЛНИ ВЪПРОСА ОТ ТЕОРИЯТА ЗА СТИЛ!

ДВА ФУНДАМЕНТАЛНИ  ВЪПРОСА ОТ  ТЕОРИЯТА ЗА СТИЛ! Отново от 

Vitta Amoris, Стилист и Артист:

 

Те са посветени на най-важните индивидуални особености на Вашият външен вид –ЦВЕТОТИП  и ТИП ФИГУРА.

Без компетентното познаване на тези теми, е просто невъзможно да се изгради идеалният гардероб! И  да се изгради хармоничен външен вид, който да подчертава собствените достойнства.

За да можете всяка сутрин , когато с увереност отворите гардероба, да намерите в него комплект дрехи  който напълно удовлетворява Вашите цели и Вашето настроение – е необходим РАБОТЕЩ алгоритъм за съдържанието на гардероба.

Този алгоритъм се състои на първо място в изграждането на Базовият гардероб. А когато познавате вашата цветова палитра и особеностите на вашата фигура, тогава допълването  му с модно и стилно съдържание не е сложно.

Две стъпки , които водят до външна хармония:

№ 1. ЦВЕТОТИП.
Състои се от следните параметри: температура на цвета (топла или студена), контраст (силен или приглушен), чистота.

От тези данни ще научите какъв е Вашият цветови диапазон за дрехи и украшения – Базова и Ярка палитра.Също така ще научите какви цветове не Ви отиват, и това ще Ви помогне да ги избягвате.

Тези знания ще Ви бъдат полезни през целият Ви живот!
Когато сте на шопинг , за Вас би било удобно да имате на разположение анализ на вашият Цветотип, който да Ви помогне да избирате вещи с идеални за Вас цветове.

Вие не просто получавате знания -  Вие получавате разбиране на работата с цветове! Това е едно от най-важните умения, с помощта на което Вие винаги ще можете да разрешите стоящите пред Вас проблеми.

Повече няма да губите време и пари в магазините! Ще се научите мигновено да пропускате неподходящите за Вас вещи според техният цвят.

Можете също така да прегледате съществуващият Ви гардероб, да откриете вещите с „неправилни” нюанси, да ги раздадете и така да освободите място за нови компетентни  решения.

Вие ще разберете как да подбирате нюансите на вашите вещи , така че те идеално да се съчетават помежду си.

Избирайки само безупречните по цвят вещи и аксесоари -  Вие „включвате” своята външност. Очите стават по-ярки, кожата по-свежа, цялото лице по-изразително.

№ 2. ТИП ФИГУРА
Как да създадете идеалната конструкция на гардероба и как да се вземат предвид особеностите на фигурата при избора на облекло?

Когато познавате индивидуалните особености на фигурата си, Вие ясно виждате достойнствата и, които трябва да се подчертаят, а също така и нюансите от които можете да отвлечете вниманието.

Вие също така ще разберете, защо някои вещи не Ви подхождат и внасят диспропорции във Вашата фигура. Освободете своят гардероб от тях. И се научете да избягвате подобни покупки в бъдеще.

Знаейки особеностите на Вашата фигура, Вие можете бързо да се ориентирате  в моделите облекло и да подбирате за себе си идеалната кройка, дължина, цвят на тъканите, детайли(джобове, подгъви, колани,изрязвания).

Тези знания ще Ви дадат увереност в себе си - Това знание ще ви даде увереност в себе си-защото ще започнете да представяте своята фигура грамотно. Ще се научите да създавате образи работещи за Вашите индивидуални особености!

 

Вдъхновява ли Ви това? Или имате въпроси и съмнения?
Пишете ни!

Free Joomla! template by Age Themes