,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Перата - новата страст в бижутата на талантливата Траяна Чолакова

Пера във всякакви цветове и форми, съчетани с кожа, метал и и естествени камени... Това е новата страст в бижутата на талантливата Траяна Чолакова.

 

Терри наистина е късметлийка, защото тя влага в работата си цялата си любов, а работният й ден започва още с изгрева, изпълнен с много вдъхновение. Бижутата й вече са популярни сред много известни дами от цялата страна, всяко от тях носи обаче своя почерк, често направено специално за дадения човек. Терри не обича рамките, не следи ревностно модните тенденции, прави нещата, така както ги чувства.

Сега обаче забелязваме, че в последните й творения перата са задължителен елемент... Интересни и оригинални модели... В най-скоро време ще видим Траяна и в друга светлина - като дизайнер на дрехи, издаде самата тя.

За мен най-важно е бижутата ми да носят заряда, с който ги правя, а той е любов!, казва Траяна.

Материалите, които използва са различни: освен любимите пера, тя смесва въжета, копринени конци, пясъчни шнурове, естествени камъни, кристали, естествена кожа и др. Бижутата се отличават с богатата цветова гама с преплитащи се етно стилове в съчетание с нейното усещане за естетика, като размерите могат да бъдат и нестандартни.
„Да си жив е нещо грандиозно, ако в основата на всичко, което правим сме заложили Любов! Любовта движи мен!”, казва още Тери. 

 

Free Joomla! template by Age Themes