,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Be cool: Еко бижутата BijouCorner вече в Бургас – уникални, различни, направени с любов към природата

Модата е едно от нещата, които ти дават самоувереност, а когато си самоуверен, всичко се получава по-лесно. Време е.... Ето го и началото в Бургас... За първи път уникалните еко бижута от рециклирани материали на лейбълът BijouCorner се предлагат вече ежегодно в Арт студио R&M.

 

Направени с идеята да можеш по всяко време да избягаш от графика, да изтриеш с гумата едни два часа и да си погалиш душата. Заповядайте при нас – на ул. „Отец Паисий” 3. Изключително красивите комплекти не се повтарят, всеки от тях е уникален. Ето и малко история за компанията, която налага нов стил и ново излъчване на любимите дамски аксесоари, а вече и разработва и собствена мъжка линия.

Още от основаването на BijouCorner през 2014г., сме се ангажирани с рециклирането на пластмасови и алуминиеви отпадъци, като подкрепяме борбата с глобалното замърсяване на природата.

Водени от желанието да се опазва околния ни свят, решихме да превръщаме боклука в красота. Така се роди идеята и тя се размножи в уникални по дизайн комплекти бижута от рециклирани материали- алуминий и пластмаса! Резултата от носенето на такова бижу е двоен- Красота и Чиста природа!

Чрез вложената от нас творческа енергия и упоритост, целенасоченост и амбиция, BijouCorner неизменно развива своята визия: oпитвайки се днес да разберем възможностите на утрешния ден, ние спомагаме за опазването на планета ни чиста!

 

Free Joomla! template by Age Themes