,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

 

Сезонът на ягодите настъпи и време е да дам поредната порция от вкусотиите и рецептите на Златина Люис, която както винаги подчертавам, че е един от виртуозите в направата на торти в Южен Уелс. За нея е истинско удоволствие да предава уменията си на другите почитатели на захарното изкуство - били те професионалисти или любители. Ето и рецептата:

Comment

Време е за поредната порция от вкусотиите и рецептите на Златина Люис, която както винаги подчертавам, че е един от виртуозите в направата на торти в Южен Уелс. Този път тя обаче ни представя уникална рецепта за пуйка с 2 плънки и печени картофи. Въпреки че Коледа и Нова година отминаха, рецептата е уникална и си заслужава да я изпробвате :)

Comment

Остават броени дни до един от най-красивите празници Коледа... и време е да дам поредната порция от вкусотиите и рецептите на Златина Люис, която както винаги подчертавам, че е един от виртуозите в направата на торти в Южен Уелс. За нея е истинско удоволствие да предава уменията си на другите почитатели на захарното изкуство - били те професионалисти или любители. Днес обаче ще публикувам актуална за сезона рецепта за:

Comment

Отново давам поредната порция от вкусотиите и рецептите на Златина Люис, която е един от виртуозите в направата на торти в Южен Уелс. Както не веднъж съм писала, за нея е истинско удоволствие да предава уменията си на другите почитатели на захарното изкуство - били те професионалисти или любители. Днес обаче ще публикувам актуална за сезона рецепта за:

Comment

Представям ви поредната порция от творенията и рецептите на Златина Люис, която е един от виртуозите в направата на торти в Южен Уелс. Както не веднъж съм писала, за нея е истинско удоволствие да предава уменията си на другите почитатели на захарното изкуство - били те професионалисти или любители. Днес обаче ще публикувам рецепта за:

Comment

Представям ви поредната порция от творенията на Златина Люис, която е един от виртуозите в направата на торти в Южен Уелс. Както не веднъж съм писала, за нея е истинско удоволствие да предава уменията си на другите почитатели на захарното изкуство - били те професионалисти или любители. Днес обаче ще публикувам рецепта за английски кейк с кафе и орехи.

Comment

Все повече обръщам, обръщаме поглед към натуралните храни, приготвени от не дотам известни майстори, но пък с много любов... без косерванти, без оцветители и без натриев глутамат. Днес ще ви представя една хлебопекарна в Бургас, чиито продукти станаха любими за мнозина. Не е на централна уличка, все още е позната само за любителите на домашния "бабин" хляб с квас. Марката „Хлябът на Нена“ е на Невена Айвазова, която взе участие на МастърФест на 3,4 и 5 септември във Флора Бургас. Родена е в малкото градче в Родопите – Неделино. Още от малка помни как по време на "гладните години" майка й е забърквала хляб с квас и всички в семейството са били сити.

Comment

МастърФест ви кани на среща с един от виртуозите в захарното изкуство, световно признат артист, който ще ви въведе в магията на захарната декорация на 3 септември. Реалистичните цветя са нейни специалитети. Родената в Бургас Златина Люис ще бъде гост следващата събота на Феста във Флора Бругас. За нея е истинско удоволствие да предава уменията си на другите почитатели на захарното изкуство - били те професионалисти или любители. През деня вие ще можете да видите малка част от нейните творения, но в 18 часа тя ще демонстрира как ще правят захарни цветя.

Comment

Страница 1 от 4

Free Joomla! template by Age Themes