,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

От 26 до 28-ми юни ела и опитай най-вкусните миди!
За приза „най-добра рецепта“ ще се борят ресторантите в Бургас. Луди миди, мидена супа, миди по моряшки или миди по бургашки са само част от вкусните изкушения.

Comment

 

Сезонът на ягодите настъпи и време е да дам поредната порция от вкусотиите и рецептите на Златина Люис, която както винаги подчертавам, че е един от виртуозите в направата на торти в Южен Уелс. За нея е истинско удоволствие да предава уменията си на другите почитатели на захарното изкуство - били те професионалисти или любители. Ето и рецептата:

Comment

Време е за поредната порция от вкусотиите и рецептите на Златина Люис, която както винаги подчертавам, че е един от виртуозите в направата на торти в Южен Уелс. Този път тя обаче ни представя уникална рецепта за пуйка с 2 плънки и печени картофи. Въпреки че Коледа и Нова година отминаха, рецептата е уникална и си заслужава да я изпробвате :)

Comment

Остават броени дни до един от най-красивите празници Коледа... и време е да дам поредната порция от вкусотиите и рецептите на Златина Люис, която както винаги подчертавам, че е един от виртуозите в направата на торти в Южен Уелс. За нея е истинско удоволствие да предава уменията си на другите почитатели на захарното изкуство - били те професионалисти или любители. Днес обаче ще публикувам актуална за сезона рецепта за:

Comment

Отново давам поредната порция от вкусотиите и рецептите на Златина Люис, която е един от виртуозите в направата на торти в Южен Уелс. Както не веднъж съм писала, за нея е истинско удоволствие да предава уменията си на другите почитатели на захарното изкуство - били те професионалисти или любители. Днес обаче ще публикувам актуална за сезона рецепта за:

Comment

Представям ви поредната порция от творенията и рецептите на Златина Люис, която е един от виртуозите в направата на торти в Южен Уелс. Както не веднъж съм писала, за нея е истинско удоволствие да предава уменията си на другите почитатели на захарното изкуство - били те професионалисти или любители. Днес обаче ще публикувам рецепта за:

Comment

Представям ви поредната порция от творенията на Златина Люис, която е един от виртуозите в направата на торти в Южен Уелс. Както не веднъж съм писала, за нея е истинско удоволствие да предава уменията си на другите почитатели на захарното изкуство - били те професионалисти или любители. Днес обаче ще публикувам рецепта за английски кейк с кафе и орехи.

Comment

Страница 1 от 4

Free Joomla! template by Age Themes