,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

За първи път в Бургас предлагат трюфелите на "Агролес Продукт"

За пръв път в Бургас идват превъзходните трюфели на Агролес Продукт ООД. И ако досега се смяташе, че скъпите гъби са символ на лукс и разкош, то сега е моментът да разбием този мит.

 

На предстоящия Винен ДжулайФест всеки ще може да опита и да си закупи от тях. Цените са достъпни.

Агролес Продукт ООД е българска компания, която се занимава със изкупуване и продажба на диворастящи гъби и трюфели. Предлагат се  и продукти от диворастящи гъби и трюфели, произходът на които е изцяло български.

Според сезона, компанията може да осигури много качествени гъби и трюфели, извън сезона предлага замразени.

Има установени добри отношения с  компании от Европа, САЩ и Азия, които се занимават с гъби и трюфели.

Поддържа добри контакти с редица ресторанти, които имат нужда от гъби или трюфели. Фирмата е сертифицирана по EN ISO 9001:2008. Агролес Продукт ООД е динамично развиваща се компания и предлага най-добрите продукти за тези, които залагат на безкомпромисно качество и вкус.

Продуктите, с които работят са натурално и екологично чисти с български произход, доставени директно от природата до потребителя. „Ако имате нужда от гъби или трюфели, Ви каним да се доверите на нас. Ние няма да ви разочароваме“, заявиха от Агролес Продукт ООД.

 

 

Free Joomla! template by Age Themes