,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Запознайте се със Space Lord, свежият IPL, кръстен на едноименната песен на Monster Magnet

 

Затвори очи сега и си представи, че най-после си в отпуска. На плажа си, а офисът е на поне пет часа от теб. Слънцето жули, морето тихо шуми, не си сигурен кой ден е точно и колко е часа, но всичко е точно, защото имаш биричка в ръка. И коя е тая бира? Според нас най-вероятно е Space Lord, свежият IPL, кръстен на едноименната песен на Monster Magnet. Доказано най-добрия начин да се разхладиш, Лордът на космоса съчетава стабилно количество сух хмел и мека горчивина, със запомнящия се аромат на ананас, цитруси, пъпеш и цветя. Metalhead Brewery вече и в Созопол.

 

 

Това е свеж и сух India Pale Lager. Приглушената горчивина, подчертана от впечатляващо количество хмел, го прави идеален за слънчевите дни. Аромата е на ананас, цитруси, пъпеш и цветя. Чудесен финал с мек, малцов послевкус. Space Lord е с 25 IBU, типично за този стил и 5,5% алкохолно съдържание. Space Lord е посвещение на една от любимите групи на Metalhead - Monster Magnet. Наздраве!

Free Joomla! template by Age Themes