,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Автор: Наталия НЕДЯЛКОВА

Сезоните в мен” – това е заглавието на новата книга на талантливата бургаска поетеса Мариана Караиванова – Ана-Мария. Лъчезарна и креативна, боравеща с лекота както с метафори, така и със сложните химични формули. Защото наред с това, че определено е човек на  Словото, Мариана е и човек на Науката.

Comment

 

Губиш се в усмивката й! Зарязява, лекува и най-лошото настроение. Не знаем всъщност коя точно е тя – певица, поетеса, артист или просто момиче с огромно сърце. Изкуството я изпълва. Търси го и го намира в различните му проявления. Увлича я гримьорството, отдава й се. По време на извънредното положение откри своята страст в готварството, което също й спори.

Comment

 

Няма как да не я забележиш, не можеш да определиш възрастта, дяволски позитивна е, а за позитивните хора няма възраст. Фина, крехка, същевременно огнена. Червеното е нейният цвят. Червено червило, малка червена рокля, отличава се със собствен стил не само като визия, но и като мнение и присъствие. Тя е нашата муза, защото ни дарява с онзи полъх позитивизъм и нежност, особено в тези трудни за всички месеци. Срещаме я и тя се усмихва. И всичо около нас се променя, в добрия смисъл.

Comment

Усмихната, вдъхновена и съвършено позитивна Емануела Атанасова пътува всеки път до Бургас, за да се слее с THE HANDMADE MARKET BURGAS и да подари част от своята творческа енергия на всеки, седнал на нейната „индийска“ маса. Познаваме я като Ману, обича четките, боите, хората, обича морето. С изключително изящество Ману твори върху човешкото тяло, рисувайки с къна -  творец,  намерил израз на креативността си в този вид изкуство.

Comment

Съвременна, иновативна, креативна, дейна и талантлива, това е Диана Василева, автор на бранда Eva Pendientes – смела вдъхновяваща и иновативна серия бижута и аксесоари, изработени от бетон и цимент.

Comment

На 20 май тази година поп-иконата Шер стана на цели 72 години. Певицата, чието име е известно на няколко поколения, е една от най-прочутите американски звезди. Тя придобива своята популярност през 1965 година в дуото Sonny & Cher, където си партнира със своя съпруг. Техният първи хит „I Got You Babe“ се оказва началото на пътя към голямата музикална индустрия. Истинското ѝ име е Cherilyn Sarkisian. А тя започва своята соло кариера почти веднага – още през 1966 година.

Comment

Ще ви представя една изключителна жена, особено впечатляваща зад пулта, където жъне многобройни успехи и овации - DJane Monique.  С проекта си "Кавър" тя "реставрира" стари любими песни от 80 те до 2000г., като ги модернизира и пречупва в нов аранжимент с актуално клубно звучене.

Comment

 

Бургас като областен център с добра локация, атракции и възможности те първа ще привлича все повече гости и има възможност да се наложи като туристическа дестинация. Това коментира в рубриката "Ла Малена" по Дарик Югоизток председателят на Комисията по туризъм в Общинския съвет в Бургас - Живко Табаков. По думите му, града вече се включва активно в борсите и маркира ясните послания към туроператори. Важно ще бъде отварянето на целогодишните връзки и през Летище Бургас. Друга полза за града са победите на Бургас като най-добър град за живеене /ежегодната класация на Дарик радио/ като наложен вече бранд. Това, което на този етап все още не е осезаем проблем, но предстои да се изостри в следващите години ще бъде липсата на достатъчно места за настаняване в града. 

Comment

Страница 1 от 3

Free Joomla! template by Age Themes