,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Съвременна, иновативна, креативна, дейна и талантлива, това е Диана Василева, автор на бранда Eva Pendientes – смела вдъхновяваща и иновативна серия бижута и аксесоари, изработени от бетон и цимент.

Comment

На 20 май тази година поп-иконата Шер стана на цели 72 години. Певицата, чието име е известно на няколко поколения, е една от най-прочутите американски звезди. Тя придобива своята популярност през 1965 година в дуото Sonny & Cher, където си партнира със своя съпруг. Техният първи хит „I Got You Babe“ се оказва началото на пътя към голямата музикална индустрия. Истинското ѝ име е Cherilyn Sarkisian. А тя започва своята соло кариера почти веднага – още през 1966 година.

Comment

Ще ви представя една изключителна жена, особено впечатляваща зад пулта, където жъне многобройни успехи и овации - DJane Monique.  С проекта си "Кавър" тя "реставрира" стари любими песни от 80 те до 2000г., като ги модернизира и пречупва в нов аранжимент с актуално клубно звучене.

Comment

 

Бургас като областен център с добра локация, атракции и възможности те първа ще привлича все повече гости и има възможност да се наложи като туристическа дестинация. Това коментира в рубриката "Ла Малена" по Дарик Югоизток председателят на Комисията по туризъм в Общинския съвет в Бургас - Живко Табаков. По думите му, града вече се включва активно в борсите и маркира ясните послания към туроператори. Важно ще бъде отварянето на целогодишните връзки и през Летище Бургас. Друга полза за града са победите на Бургас като най-добър град за живеене /ежегодната класация на Дарик радио/ като наложен вече бранд. Това, което на този етап все още не е осезаем проблем, но предстои да се изостри в следващите години ще бъде липсата на достатъчно места за настаняване в града. 

Comment

 

Той е роден в Бургас. Завършил е НАТФИЗ в класа на проф. Пламен Марков. Участвал е в десетки театрални постановки и филмови продукции, а вече седем години е един от най-ярките актьори в Драматичен театър „Адриана Будевска“ в Бургас.

Comment

Светът на модата никога нямаше да бъде същият, ако в него не присъстваше онова непокорно момиче с бунтарски дух. Вивиан Уестууд – име, което ни подсеща за секс, пънк, активизъм. Една от най-великите модни дизайнерки, която винаги е излизала извън параметрите без да се страхува, че моделите ѝ могат да не бъдат добре възприети от публиката или критиците.

Comment

 

Ще ви представя една моя муза, французойка е и всяка нейна снимка и визия  носи отпечатъка на стила и женствеността. Родена е в Корсика от родители емигранти, далеч от всякакъв достъп до мода, днес Гаранс Доре е глобален символ на френския шик.

Comment

Страница 1 от 2

Free Joomla! template by Age Themes