,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Смелата и очарователна Витта Аморис, която иска да преобрази бургазлийките

Днес моята муза е една млада и красива рускиня, която живее в Бургас и се е отдала в търсене и преоткриване на красотата. С очарователната Витта Аморис се запознах на Festival Fashion Summer Burgas, където тя представи своите идеи и проекти как една жена може да изглежда красива. В стил Коко Шанел за Витта няма грозни жени, има мързеливи... 

 

Вдъхнови ме и нейната смелост - да създаваш бизнес в страна, където не владееш езика. Но тя е убедена, че много жени могат да се възползват от нейната компетентност и усет. За всички, които не я познават - Витта живее повече от здравословно. Поддържа красивото си тяло със сурови продукти, много движение и усмивка, която не слиза от лицето й. Ето и нейното обръщение към всички дами, които искат да изглеждат красиви:

Да търсиш свой Стил – в дрехите, в начина на живот – е като да се стремиш към духовното, да търсиш себе си отвъд границите на установените норми, в които живееш всеки ден.

Да бъдеш себе си е като игра, но са необходими смелост, творчество и сила, да проявяваш своята индивидуалност, да разкриваш и проявяваш гъвкавост.

А дрехите са само инструмент, чрез който показваме външния образ на нашия вътрешен свят. Ние сме като художник – полагаме бои на плътното на нашето лице, тялото – създавайки убедителен, органичен, индивидуален образ.

Но преди да се научим да четем, сме научили азбуката и правилата. Така и в стилистиката има Азове, основи, върху които стъпваме, за да създадем соя гардероб и стил – това е основният анализ на външността.

Вие имате възможност да поръчате:

ИНДИВИДУАЛЕН БАЗОВ АНАЛИЗ НА ВЪНШНОСТТА

• Определяне на цветовия тип * Анализ на типа фигура * Основни форми/геометрия на дрехите в базовия гардероб * Препоръки за избор на прическата и цвета за боядисване на косата * Препоръки за избор на бижута – цвят, размер – въз основа на анализа на фигурата и цветовия тип

Тоест всеки от Вас може да изучи основите на стилистиката, за да може лесно, успешно и с радост да използва придобитите знания на практика.

Предлагам ви да се гмурнем заедно до основите на стилистиката, преминавайки:

5 СТЪПКИ – ОТ АНАЛИЗА КЪМ ПРАКТИКАТА

Тези пет основни навика са като ваша индивидуална азбука, която ще ви помогне да разгадаете модата, прилагайки я върху себе си и да създадете с лекота своя гардероб – грамотно и с радост.

Изучаването на личния стил може да започне от най- емоционалния и важен аспект на нашето мироздание – цвета.

Цветът е цяла вселена. Много често не осъзнаваме и даже не се досещаме какво колосално значение оказва цвета на нашата психика, на нашето самочувствие и даже на нашите решения. А в крайна сметка от незначителните проявления се формира и нашия живот.

Ще бъда щастлива да споделя знанията си с всеки, за когото това е интересно и важно. Елате да се запознаем! Чакам Ви на Фестивала на модата на 15 юли в Експозиционен център Флора – Бургас!

 

С много обич, Ваша Витта Аморис

Free Joomla! template by Age Themes