,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Моята муза: Стрийт стайл величието Мирослава Дума – неподражаема и завладяваща

 

Името Мирослава Дума звучи почти като лейбъл, но за мен тя е една от най-вдъхновяващите, завладяващите и стилни жени в света. Безспорно бих я нарекла муза. Мирослава е и една от най-интересните стрийт стайл величия, а стилът й е абсолютно неподражаем. Едва ли мога да кажа нещо повече от изписаните хиляди статии за руската модна редакторка, която е сред най-популярните лица в света на модата.

„Знаете каква е модата. Тя винаги търси нова визия, нова идея, нова история - днес това е Русия.” Това казва Мирослава Дума в края на 2012-та в интервю за Style.com. Мирослава Дума обаче се оказва нещо много повече от преходна модна тенденция.

Мирослава Дума е родена през 1985 година, дъщеря е на руски сенатор, а съпругът ѝ е милионер. Вероятно именно това са допълнителните фактори, помогнали на една красива жена да се превърне в модна икона, позната по целия свят.

Тя е била редактор в руското издание на Harper’s Bazzar, има свои публикации в OK Magazine, Tatler, Glamour. Нейният собствен блог е Büro 24/7.

„Не прекарвам много време да планирам визиите си дори по време на Седмиците на модата. Не ми се налага, защото това е всъщност моят талант – имам въображение да стилизирам облекла и аксесоари.” Това казва Мирослава Дума пред Style.com. Непринуден, завладяващо лесен, артистичен и едновременно класически.

И тъй като стилът е нещо много повече от разпознаваем луксозен етикет, Мирослава без притеснение пита Facebook последователите си „Къде мога да открия тези обувки Zara???”, след което се появява с тях по време на Седмицата на модата. В комбинация с Chanel, Burberry, Louis Vuitton или... още от текущите предложения на Zara.

Предоставям ви подбрана от мен галерия снимки с Мирослава Дума през последните години, които наистина ме вдъхновяват.

 

 

 

 

 

 

Free Joomla! template by Age Themes