,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Тони Минасян – за театъра, киното и новите му проекти

 

Той е роден в Бургас. Завършил е НАТФИЗ в класа на проф. Пламен Марков. Участвал е в десетки театрални постановки и филмови продукции, а вече седем години е един от най-ярките актьори в Драматичен театър „Адриана Будевска“ в Бургас.

 

В ефира на „Дарик“ Тони Минасян акцентира върху фантастичната режисьорска работа на Алексей Кожухаров и постановката му „Брачни безумия“, която ще има своята премиера в Бургас. „Изневярата може да бъде както драматична, така и смешна. Това е една много интересна ситуационна комедия, вдъхновена от „Пижама за шестима“ на Марк Камолети“, каза Тони Минасян. Постановката е на театър „Сълза и смях“ и в нея ще видим Милена Маркова – Маца, Милица Гладнишка, Симеон Владов, Николай Тодоров, Жанет Миовска и Божидар Минков.

„Става дума за брачна двойка. Тя има любовник, а той любовница. В един момент обаче четиримата се оказват по един и същи покрив. Като прибавим и ексцентричната готвачка и нейния ревнив съпруг, наистина можем да очакваме много смях“, увери Минасян.  Постановката ще се играе за първи път в Бургас на 12 юни от 19.00 часа. Билети - на касите на НХК от 10.00 до 18.00 часа /понеделник - петък/.

Слушайте интервюто на ЛаМалена.

 

Free Joomla! template by Age Themes