,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Петя Методиева - пеещата фризьорка...

Петя Методиева, най-добрата певица сред коафьорите и най-добрият коафьор сред певиците, ще направи своето първо шоу по време на изложението Винен ДжулайФест 2017 в експоцентър Флора в Бургас.

 

Артистката-стилистка ще прави модни прически, като по време на демонстрацията ще пее свои и популярни парчета. Най-новата й песен е „Кубче лед“, която ще бъде изпълнена за пръв път на живо.

Демонстрацията ще бъде от 19.00 ч на 2 юли в зала 2 на експоцентър Флора.

Петя Методиева поема по пътя на професионалния фризьор веднага след като завършва гимназия, дори печели второ място в конкурс за "Сватбени прически". Тя е една от отличните ученички в първия курс по фризьорство, организиран от стилист Капанов.

През 2015 г. завършва мастроски клас при кралицата на джаза Йълдъз Ибрахимова.

Петя ще промотира новата си песен "Кубче лед" по нейн текст, а музиката е писана в съавторство с DJ Сису. Петя ще използва като модел за фризурата своя братовчедка. "Не съм си и мечтала  за тази изява. За мен ще бъде истинско шоу. То ще бъде заснето на живо. После кадрите ще използвам за видео клип към песента ми "Кубче лед", сподели певицата-фризьорка.

Методиева продължава да твори нови авторски песни.

Free Joomla! template by Age Themes