,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Ажда Чаушева - усмивката, без която не можем!

 

Губиш се в усмивката й! Зарязява, лекува и най-лошото настроение. Не знаем всъщност коя точно е тя – певица, поетеса, артист или просто момиче с огромно сърце. Изкуството я изпълва. Търси го и го намира в различните му проявления. Увлича я гримьорството, отдава й се. По време на извънредното положение откри своята страст в готварството, което също й спори.

  

Хвърля се безкористно във всяка кауза, откликва на всяка нужда, състрадателна е, ранима… но звездата й винаги ни заслепява, опиянява и вдъхновява.

Представяме ви Ажда Чаушева, дъщеря е на известния естраден певец Мустафа Чаушев и от малка се занимава с музика. Има стотици излизания на сцена, участия в концерти у нас и зад граница.

По време на карантината Ажда направи и свой канал в ю туб, за да чете приказки на деца . След Пинокио, тя вече е запознала малките си зрители и с Хензел и Гретел и Снежанка… Неуморна!  

Русото момиче със широка усмивка  има издадена и една стихосбирка - “Портокалови нощи”, в нея са включени 45 стихотворения.

Срещаме се с нея, неизчерпаемата й сила ни кара да вярваме, че светът наистина би бил по-добър, ако всички хора бяха като нея.

За личния си стил:  В ежедневието си предпочитам casual стил. Обувките са винаги ниски – маратонки или боти с нисък ток. Дънките са незаменима част от мен, както и тишърт.

За нещата и хората, които те вдъхновяват:  Вдъхновявам се от модни икони като Риана, Джей Ло, Донатела Версаче, Никол Кидман, Лили Иванова.

Следите, които модата от 60-те, 70-те, 80-те, 90-те остави в тебе:  Големи обеци, тип халки, широки кърпи, тип лента и кръгли големи очила.

Усещането ти за море: Морето е любов, страст, вдъхновение, смирение, поезия, благословия, благоговение. То е всичко, събрано в моята душа, която намира най-голям покой в любимия Бургас.

Най-ярките ти спомени от детството:  Филийка с кисело мляко и захар, зелени чушки пълни със сирене, куцанка, криеница, игри в моите най-добри приятели Сабри, Сабриела и Бранимир. Торта “Гараш”, миришещи листчета, измисленото от мен име Марулка Репичкова Тортичкова при въпрос как се казвам. Приказките, които мама ми четеше и “Хензел и Гретел”, която прочетох едва на 5.

Каква мечтаеше да станеш като малка:  Сервитьорка или стюардеса, което си е май почти едно и също.

За образованието ти и изборът днес:  Музикалното училище и НБУ – департамент Масови комуникации. Бих избрала същото образование, дори да имах десет живота. Музиката и пиарът се допълват прекрасно. Безкрайна е благодарността ми към моите преподаватели, които ми дадоха солидна основа, на която да стъпя в този живот.

Любимата ти рокля: Черна рокля на Стела Маккартни. Прозрачна е и има много секси, дълбоко изрязано деколте на гърба с много ресни

За музиката в тебе:  Музиката е най-голямата ми любов. С каквото и да се захвана, разбирам, че съм родена за сцена и това ме прави безумно щастлива. Когато не пея, не ми е ок. Обожавам дългите часове и безсънните нощи, прекарани в студиото, концертите, процесът по заснемане на един клип. Божествено е. Благодарна съм за тази дарба, дадена ми свише.

Идолът ти:  Лили Иванова

Любим дизайнер: Джорджо Армани

Грижите към самата теб: Глезя се с различни козметични процедури по няколко пъти в месеца, фризьор, маникюр, педикщр, масажи.

Режима за тренировки:  Правя упражнения у дома, ходя на бели денс и йога.

За маникюра и педикюра като част от рутината за красота: .             Маникюр няколко пъти в месеца, педикюр всеки месец задължително и винаги с лак. Грижата за ноктите е нещо задължително.

Най-добрият съвет получен от майка ти:  Винаги да съм поддържана, гримирана и усмихната.

Най-добрият съвет, получен от професионалисти в бранша:  Маска с банан и зехтин за косата.

И последно:     Момичета, няма значение на колко години сте. Грижете се за своето тяло и кожа и те ще ви се отблагодарят!

 

Free Joomla! template by Age Themes