,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

 

 

Майки ГЕРБ и Жени ГЕРБ – Бургас организираха две любопитни събития за  празника на град Камено – гергьовденски базар и атрактивен фототур. Те  бяха продължение на благотворителната им инициатива от ноември миналата година, когато събраха 23 000 лева за децата от пострадалите семейства при наводнението в Бургаско.

Comment

Гигантски пеперуди, парад на ретро автомобили, гергьовденски хендмейд базар, уникална селфи стена в духа на Камено, фолклорен събор са само част от програмата на празника на града  - 6 май, Гергьовден.

Comment

Дарик радио 17 поредни години организира пленера "Звук и цвят“. По традиция пленерът се провежда в края на лятото, а мястото на срещата е хотелски комплекс "Магнолиите" , Приморско клуб .

Comment

 

Представителен фолклорен танцов ансамбъл „Здравец” – гр. Камено с художествен ръководител Димитринка Бакалова за пореден път се представи блестящо на международна сцена, този път на XXIII-я МЕЖДУНАРОДЕН  ФОЛКЛОРЕН  ФЕСТИВАЛ  ЗА  ДЕЦА  И  МЛАДЕЖИ „КАТАЛИНА“ В   ЯШ, РУМЪНИЯ.

Comment

Екзотични живи буболечки, тропически пеперуди и гигантски охлюви от далечна Африка могат да бъдат видени и докоснати насред София. Те са част от изложба на млади биолози, които по този начин искат да дадат възможност на хората да се преборят със страховете си от причудливите създания.

Comment

 

 

Община Камено се включва тази година в кампанията "Лятно кино с БНТ1". На 19 юли на площада пред Общината от 21 часа ще бъде излъчен филма „Каръци” с режисьор и сценарист  – Ивайло Христов. В актьорския състав са Елена Телбис, Деян Донков, Ованес Торосян, Ненчо Илчев, Пламен Димов и Георги Гоцин.

Comment

Търговско изложение за вино и храни, произведени в България -  "Винен Джулайфест 2017", за втора поредна година ще събере под един покрив компании, лидери от основните браншове, свързани с отглеждането на лозя и производството на вина и спиртни напитки, както и фирми от хранителната промишленост, които защитават високото качеството на българските храни.

Comment

Страница 1 от 5

Free Joomla! template by Age Themes