,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

 

С ексклузивно боди арт шоу на топ гримьора Теодора Калчева, демонстрации на хитови за сезона прически с коафьора Надежда Кирчева, изпълнения на гласовитата рок фурия Преслава Минасян и модни дефилета започва третото издание на Festival Fashion Summer Burgas. Официалното откриване на фестивала ще се състои на 17 август/петък/ от 19 часа на Флора-Бургас.

Comment

Организаторите на Burgas Jam не желаят да поставят пред труден избор хората, обичащи едновременно хубавата музика и футбола. Затова на фестивалната територия ще бъдат монтирани големи екрани, към които публиката ще може да хвърля по едно око, за да следи резултата от двата четвъртфинала, включени в програмата на световното първенство за 7 юли.

Comment

 

 

Майки ГЕРБ и Жени ГЕРБ – Бургас организираха две любопитни събития за  празника на град Камено – гергьовденски базар и атрактивен фототур. Те  бяха продължение на благотворителната им инициатива от ноември миналата година, когато събраха 23 000 лева за децата от пострадалите семейства при наводнението в Бургаско.

Comment

Гигантски пеперуди, парад на ретро автомобили, гергьовденски хендмейд базар, уникална селфи стена в духа на Камено, фолклорен събор са само част от програмата на празника на града  - 6 май, Гергьовден.

Comment

Дарик радио 17 поредни години организира пленера "Звук и цвят“. По традиция пленерът се провежда в края на лятото, а мястото на срещата е хотелски комплекс "Магнолиите" , Приморско клуб .

Comment

Страница 1 от 5

Free Joomla! template by Age Themes