,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Забравени, но не от теб

„Забравени, но не от теб“ – последният и най- нов спектакъл на „Петлите“ изпълни с вълнение и сълзи публиката в Дома на нефтохимика-НХК на 23 февруари.

2016 г. е юбилейна година за формацията на децата сираци. По този повод "петлетата" се амбицираха да полетят и зад граница- голямата цел е да съберат достатъчно пари, за да вземат участие в международен фестивал през лятото.

 

Първи подкрепиха мечтата на децата без родителска грижа от Несебър, Равда и Слънчев бряг и купиха половината билети за представлението.

12 деца от домовете без родители и 10 от Бургаски училища участваха в представлението, което ни направи съпричастни към съдбата на едно момиче, израснало в социален дом.

„Петлетата“ и техният ръководител Георги Димитров, самият той възпитаник на дома „Александър Георгиев- Коджакафалията“  просълзиха десетките бургазлии, дошли на спектакъла.

В представлението участваха и младите бургаски звезди Лидия Стаматова от телевизионния формат „България търси талант“ и Вениамин от миналогодишния „Екс фактор“.

Free Joomla! template by Age Themes