,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

 

Потапяме се в културата на Изтока с магазин „ Индия - онлайн”. Всъщност не става въпрос за обикновен магазин, а за докосване до начина живот на хората от в Индия и Непал, Бутан и Шриланка...

Неизменната традиция Джулай морнинг да се празнува на бургаския плаж ще продължи и тази година, въпреки всички перипетии, които ни донесе тя. Община Бургас и приятели ще организират събитието на същото място - със сцена горе от лявата страна на Моста и възможност публиката да се разположи долу на пясъка. Както всеки път, то ще е обезпечено със спасители, медицинско лице, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат.

Проф. д-р Гьокхан Яджъ с консултации и във Варна


 

След огромния интерес в София за консултации с турския специалист - проф. д-р Гьокхан Яджъ, той ще пристигне у нас за втори път. Този път отворените врати на събитието ще се случат във Варна, където лекарят ще проведе срещи с пациенти, нуждаещи се от хирургическо лечение на наднормено тегло. Консултациите със специалиста на турската болница Гювен Анкара, ще са безплатни и ще се проведат на 13 юни в хотел "Графит". Записванията трябва да се направят предварително на телефоните 0890187777 или 0893097777.

Шефът на Областна дирекция на полицията Калоян Калоянов награди двама шестнадесетгодишни младежи за героичната им постъпка на 8-ми март, когато осуетиха нападение и опит за грабеж над млада жена.  

 

Близо 150 лева бяха събрани на благотворителен базар във Флора Бургас за Социалният дом в село Русокастро.  На специален щанд бяха изложени коледни сувенири, играчки и картички, лично направени от хората в неравностойно положение. Базарът бе част от фестивала „ДрешкатаФест”, който се проведе на 10 декември. Зам.кметът на Община Камено Димитър Петров закупи картички от името на Общината. Към събитието се присъедини и депутатът от ГЕРБ Диана Йорданова. 

 

 

Кураторският проект на Йово Панчев "OUT OF MEMORY", съставен изцяло от творби на Радослав Мъглов, може да бъде видян в новата галерия за съвременно изкуство Cu29. Пространството се намира в Пловдив, а експозицията - релеф ще бъде подредена до 24 ноември.

Страница 1 от 2

Free Joomla! template by Age Themes