,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Бургазлията Русален Михайлов се снима в новия клип на Салваторе Ганаче

 

Сигурно сте гледали по музикалните телевизии или сте слушали по радиото горещия хит на Салваторе Ганачи - Dive. А знаете ли, че във видеото към песента участва бургазлията Русален Михайлов? 

 

Русален дълги години работи в родния град като оператор в местна телевизия, но винаги е проявявал интерес към фотографското изкуство, киното, музиката. Той мечтаеше да организира филмови каскади и да участва в тях, да реализира провокативни арт проекти, да не бъде като останалите, да развива индивидуалността си. 

Понеже в България все още е трудно да отстояваш своята различност, Русален прояви смелост и тръгна абсолютно сам на запад. И нещата му се получават. Днес той е свободен творец, който се издържа като фотограф и видеооператор в Монако, Франция, Германия. 

Русален е много вдъхновен от колаборацията със Салваторе Ганачи и екипа, снимал клипа на Dive. Режисьор е младият Никълъс Лам, работил с Никол Шерцингер, Джейсън Деруло, Блинк 182. Видеото е снимано във френския курорт Sanary-sur-mer. 

 

Не спирайте да мечтаете - това е посланието на Русален. Желаем му успех във всичко, с което се захване и да не забравя родния Бургас.

Free Joomla! template by Age Themes