,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Помагат на онкоболни чрез благотворителен плувен маратон от о. Света Анастасия до нос Чукаля

*Инициативата е с подкрепата на актрисата Йоана Буковска и специалното участие на група PIF

На 2 юли за втора поредна година ще се проведе благотворителен плувен маратон от остров Света Анастасия до нос Чукаля. Организатори на събитието са сдружение "Онкоболни и приятели" - Бургас, съвместно с Община Бургас, по инициатива на Джон и Красимира Болджър. Събраните средства ще спомогнат за реализирането на "Зелено училище за онкоболни" - иновативен комплекс за социална рехабилитация на хора с онкологични заболявания. През 2016 г. се събраха финансови средства, с които се реализираха четири зелени училища за онкоболни.

ПРОГРАМА
Благотворителен плувен маратон и концерт на 02.07.2017 г.
8:00 часа - отплаване на участниците в маратона с кораб "Анастасия" от "Магазия 1"
8:30 часа - акостиране на остров Света Анастасия
9:00 часа - старт на маратона
10:00 часа - посрещане и награждаване на финалистите в местност Чукалята, парк "Росенец"
20:00 часа - отплаване на кораб "Анастасия" от "Магазия 1" за благотворителен концерт
21:00 часа - начало на благотворителен концерт с участието на група "P.I.F."
Таксата за участие в маратона е 50 лева. Желанието за участие се декларира с попълване на регистрационна карта и заплащане на таксата по банкова сметка: BG30BUIN95611100572445 Алианц Банк България. За контакти и информация - Валентина Станкова: 0889 407 027, е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Лице на тазгодишния маратон ще бъде актрисата Йоана Буковска, която ще даде старт на маратона на 02.07.2017 г. Участниците ще преплуват разстоянието от остров Света Анастасия до парк "Росенец", плаж "Чукалята" , като финалистите ще бъдат официално наградени от Йоана Буковска.
По традиция ще се проведе и благотворителен концерт на остров Света Анастасия със специалното участие на група PIF. Необходима е предварителна резервация за пътуване с кораб на телефон 0882 004 124 или е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
Цена за двупосочен билет с кораб - 10 лева
Билет за концерт - 10 лева

Free Joomla! template by Age Themes