,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Бургас има три номинации за „Новатори в образованието“

Бургас има три номинации за конкурса „Новатори в образованието“. Класацията има за цел да привлече общественото внимание към позитивната промяна в българското образование.

Те са в категориите "Университети" и "Училища" и "Благотворителност". Едната е за професор Сотир Сотиров, двигател на проекта „Лятна IT академия“ в университет „проф. д-р Асен Златаров“.

Висшето учебно заведение получава втората за новата магистърска програма "Информационни технологии в управлението и трансформацията на бизнес процеси", в катедра "Компютърни системи и технологии".

За постижения е номинирана и старшият учител по информатика и информационни технологии Димитрина Тодорова от Английската гимназия "Гео Милев", преподавател с 23- годишен стаж.

Всеки желаещ може да номинира своите фаворити или свой проект, като изпрати предложение на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Крайният срок за подаване на кандидатури е 30 септември.

Free Joomla! template by Age Themes