,,ЕДНИ ЖИВЕЯТ, ДРУГИ СЪЩЕСТВУВАТ. ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ Е ИЗБОРЪТ… ВСЕКИ ОТ НАС ИЗБИРА КОЛКО ЖИВ ИСКА ДА БЪДЕ.'' 

, .

Атрактивни индийски бижута и дрехи, дърворезби, картини, звънчета гунгру и накити за танц…. Сега и в Бургас!

 

Потапяме се в културата на Изтока с магазин „ Индия - онлайн”. Всъщност не става въпрос за обикновен магазин, а за докосване до начина живот на хората от в Индия и Непал, Бутан и Шриланка...

 

Желанието на собствениците е да покажат различността на тези места и хора, дрехи и обзавеждане - мистериозни, цветни, екзотични.

Защо пътуваме – познато ви е нали? За тях отговорът на този въпрос е – човекът е човек, когато е на път. Ще се срещнете с „ Индия - онлайн”  лице в лице на 10, 11 и 12 юли в двора на Флора Бургас, където те ще имат свой собствен щанд.

Малко история  за тях– започнат през 2011 с пътуванията до Индия, Бутан, Непал, Шриланка на плажовете по крайбрежието, Индийски круизи и архитектурни обиколки на Индия.

Защото - да откриеш Индия е лесно – отваряш атласа – и готово. Но истинското приключение е в това да преоткриеш Индия лично, за себе си. Планини и плажове, гори и пустини са основните компоненти, от които е съставена великолепната рецепта, наречена Индия. И още - от спускането със ски по склоновете на Хималаите, от удоволствията на пясъчните плажове по крайбрежието, и от лагуните на Южна Индия. От зашеметяващите крепости, заобиколени от пясъчните дюни на Великата Индийска пустиня, от  опознаването на Индийските гори и резервати“, разказват те и всичко звучи като красива приказка.

Твърдят, че са  специалисти в Исторически обиколки,  Спа & Аюрведа почивки, религиозни и поклоннически  пътувания, приключенски турове, пътешествия „Дива природа”, високопланински преходи, сватбено пътешествие, луксозни почивки на плажовете по крайбрежието, Индийски круизи и архитектурни обиколки на Индия, самолетни билети и съдействие за визи.

 

От 2013 – развиват най-напред във Фейсбук “Онлайн магазин Индия - всеки ден, online shop India for Every Single Day” – с мотото- “Всичко от и за Индия” – а вече и india-online – Магазин за ръчни изделия от Индия с високо качество, атрактивни индийски бижута и дрехи, копринени и кашмирени шалове, дърворезби, картини, звънчета гунгру и бижута за танц, линия – “Мандала” – чанти и постелки за йога, индийски стенни пана и покривки за легло, облекло, също и книги за Аюрведа, готвене, Мандали оцветяване, пътеводители, романи.

 

Free Joomla! template by Age Themes